MERSİN / YENİŞEHİR - Hacı Zarife-Çelebi Aygar Anadolu Lisesi

Nis

Milletin geleceği, bu günün çocuklarının doğru yetiştirilmesi ile mümkündür.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Sedat GERGİN

RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

GENÇ A ERKEK SAĞ BİLEK İL 2.Sİ TOPRAK ARSLANHAN

GENÇ(A) ERKEK FUTBOL MERSİN İL 2.Sİ HZÇAAL

Nis

Mersin İl Halk Kütüphanesinde Vali Ali Hamza PEHLİVAN, Akdeniz İlçe Kaymakamı Zeyit ŞENER, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit MEMİŞ, Yenişehir İlçe Şube Müdürü Adem SEZER'in katılımlarıyla Kütüphanecilik Haftasını kutladık.

Mrt

Türk askeri tarihinin en büyük zaferlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı kutlu olsun.

Mrt

Okulumuza Değerler Kulübünün ÇEDES PROJESİ kapsamında Vatan Kahramanlık Buluşması yapılmıştır. Terör gazimiz Özgür YAĞAN okulumuz öğrencilerine konuşmacı olarak katılmıştır.

Mrt

Okul sporları oryantiring gençler il şampiyonasına katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.