MERSİN / YENİŞEHİR - Hacı Zarife-Çelebi Aygar Anadolu Lisesi

Mrt

Türk askeri tarihinin en büyük zaferlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı kutlu olsun.

Mrt

12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen bağımsızlığımızın sembolü İstiklâl Marşı´mızın kabul yıl dönümünü kutluyor,  İstiklal Marşı Yazarı Mehmet Akif ERSOY' u rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlar, kadınların tüm toplum içerisinde her zaman hak ettikleri değeri görmelerini temenni ederim.

Sedat GERGİN

Mrt

Okulumuza Değerler Kulübünün ÇEDES PROJESİ kapsamında Vatan Kahramanlık Buluşması yapılmıştır. Terör gazimiz Özgür YAĞAN okulumuz öğrencilerine konuşmacı olarak katılmıştır.

Mrt

Okul sporları oryantiring gençler il şampiyonasına katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

OKULUMUZ KORFBOL TAKIMI 75.YIL FEN LİSESİNİ YENEREK ADANA'DA YAPILACAK OLAN GRUP MÜSABAKALARINA KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR.

Şbt

AYŞE HALİS öğretmenimiz 9-B sınıfı ile şehitlik ziyareti yaptı.