MERSİN / YENİŞEHİR - Hacı Zarife-Çelebi Aygar Anadolu Lisesi

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU KARNE TÖRENİMİZ

Sevgili Öğrencilerimiz, Sizler ülkemizin geleceği, yarınlarımızın temel taşlarısınız. Bu bilinç ve sorumlulukla dinlenmeyi, eğlenmeyi ihmal etmeden bolca kitap okuduğunuz ve derslerinizle ilgili tekrarlar  yaptığınız verimli bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz,  Bu eğitim ve öğretim yılında gayretli çalışmalarınız ile geleceğimizin inşası sürecine sunduğunuz büyük katkılardan dolayı teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu bir yaz dönemi geçirmenizi diliyorum.

Kıymetli Velilerimiz, Eğitim Öğretim sürecinin tartışmasız bir parçası olan sizlere öğrencilerimizin gelişmesindeki destekleriniz için teşekkür ediyor, çocuklarınızla huzurlu bir yaz tatiligeçirmenizi arzu ediyorum.

Yeni Eğitim Öğretim yılının bütün güzelliklerini baraberinde gtirmesini dileğiyle öğrencilerimize ve eğitim camiamıza sağlık ve huzur dolu bir tatil diliyorum.  Sedat GERGİN Okul Müdürü

16-06-202316-06-2023

Yayın: 16.06.2023 - Güncelleme: 03.07.2023 09:33 - Görüntülenme: 855